Sådan en rigtig ØV-jul

Julekomedie af Knud Erik Meyer Ibsen.

Alberts far og nissefar, som arbejder hårdt på Nissefabrikken, får med jævne mellemrum nogle anfald af hysterisk juletræthed, og Alberts far beslutter sig for at afskaffe julen. Derfor gemmer Albert sig på loftet, hvor han møder nissebørnene, og sammen beslutter de sig for at hugge nogle julegaver. Alberts far har i mellemtiden vundet den store gevinst i julelotteriet, og derfor - og pga. lidt nisseri - er han kommet i betydeligt bedre julehumør. Faren vil imidlertid skjule gevinsten og tage på ferie til Costa del Solskinsø. Ved et tilfælde går det op for nissebørnene og Alberts mor, hvad han har for, ligesom nissebørnene til deres skræk opdager, at de er kommet til at røve Alberts mor og far.
Da juleaften oprinder, klæder faren sig ud som julemand og får besøg af den rigtige julemand, der naturligvis disker op med de stjålne julegaver. Det bliver faren for meget, og han ringer efter politiet, som kommer - men forveksler ham med den “rigtige” julemand.
Desværre løslader politiet ikke folk før efter jul, og Albert og hans mor forærer derfor rejsen til Costa del Solskinsø til nisserne - hvorefter Alberts far alligevel bliver løsladt før tid...

Sådan en rigtig ØV-jul
Alder : 10-12
Medvirkende : 12
Varighed : 60 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 3
Antal bøger : 15

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 550 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk