Mit livs eventyr (JHN)

børnemusical af Jørgen Hartung Nielsen.

H.C. Andersen cabaret_musical, der kan spilles både som stor totalteaterforestilling eller i en mindre opsætning. Stykket er bygget op som episoder af 3 parallelle handlingsforløb, der hele tiden afløser hinanden, så resultatet bliver en afvekslende oplevelse mellem dramatik, fortælling og eventyr.
Da tæppet går, er den unge H.C. Andersen ved at fortælle en flok børn de spændende og dramatiske oplevelser fra sin barndom samt nogle af de populære eventyr. Vi oplever bl.a. den unge H.C. Andersen miste sin far, hvorefter han drager til København for at prøve lykken - både som skuespiller, sanger og forfatter. Ind imellem de forskellige episoder får vi et gensyn med klassikere som “Svinedrengen”, “Kejserens nye klæder” og “Klods Hans”.
Både fortælling, barndomshistorier og eventyr er således små, selvstændige skuespil, som - om muligt - opføres på hver sin scene. Det giver mulighed for et meget stort antal medvirkende, hvis f.eks. flere klasser arbejder sammen.
Materialet er særdeles grundigt og fleksibelt. Rollehæftet angiver forskellige sceneløsninger alt efter pladsforhold og udstyr. Ligeledes kan forestillingen udvides og beskæres efter anvisninger i rollehæftet.

Mit livs eventyr (JHN)
Alder : 10-12 / 13-15
Medvirkende : 20 - 40
Varighed : 90 min.
Musik : Musical
Dekorationer : 1
Antal bøger : 30
Noder : Ja

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 500 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Musical
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk