Charly

ungdoms-musical af Lene Rask. Komponist:Niels Christiansen.

En moderne Cyrano-historie. Charly er meget forelsket i Gitte. Charly er samtidig skaldet og har bl.a. derfor meget svært ved at fortælle Gitte om sine følelser. Gitte forelsker sig derimod i Kris - og hun indvier Charly i tingene, for at han kan skabe forbindelsen til Kris. Charly er så forelsket i Gitte, at han hjælper Kris med at få Gitte. Bl.a. skriver han en mængde kærlighedsbreve til hende fra Kris, der virkelig har effekt.
Charly er altid blevet generet for sit manglende hår og har derfor gået til en del kampsport. Han rager uklar med byens rockerdrenge. I et slagsmål stiller en lærer sig imellem, og Charly rammer ham - med det til følge, at han bliver sendt på efterskole.
Kris finder ud af, at Charly også selv er forelsket i Gitte og trækker sig ud af forholdet. Da Charly kommer tilbage på skolen, opsøger rockerne ham - og denne gang får de ram på ham.
Da Gitte finder ham halvt bevidstløs, kommer han i vildelse til at citere noget fra hendes breve - og hun bliver klar over, at det er ham, hun er forelsket i.

Lyt til musikken Lyt til musikken

Charly
Alder : 13-15
Medvirkende : 18 - 25
Varighed : 75 min.
Musik : Musical
Dekorationer : 2
Antal bøger : 25
Noder : Ja

Pris

Lejepris : 700 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 600 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Musical
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk