Med troldene til nissefest

Jule-komedie af Helle Bodi.

Bag titlen gemmer sig en eventyrkomedie med trolde og mennesker. I skoven er der et sted, som mennesker helst undgår. Der er nemlig forsvundet nogle personer i tidens løb, og sagnet siger, at troldene har taget dem. Og ganske rigtigt! Når troldene har fanget et menneske, bliver det tryllet om til en gris og fedet op, så Troldkongen kan æde det.
Blandt grisene er en ung mand, som blev taget af troldene, netop som han skulle til at fri til sin kæreste, som nu er dybt ulykkelig.
Vi møder troldedrengen Fummelfinger og hans forfærdelige mor, som herser og regerer med ham. Han er lidt klodset og uheldig, så hver gang han skal hjælpe, kikser det for ham. Den friske dreng, Rasmus, vover sig ind i skoven. Han møder Fummelfinger, og de bliver venner.
Efter megen dramatik lykkes det for Rasmus og Fummelfinger at uskadeliggøre den onde troldemor og befri de forheksede personer. Det unge par får selvfølgelig hinanden i enden - og Fummelfinger viser sig også at være en ganske almindelig dreng, som var blevet taget af troldene.

Med troldene til nissefest
Alder : 7-9
Medvirkende : 20
Akter : 1
Varighed : 30 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 1
Antal bøger : 20
Bipersoner : Ja

Pris

Lejepris : 700 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 500 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk