Hodja fra Pjort

Skolekomedie af Ole Lund Kirkegaard. Bearbejder:Anne Brodin.

I landet Bulgislav ligger byen Pjort, og i byen bor drengen Hodja. Hodja vil så gerne ud at se hele verden. Men der er jo lidt langt til fods. Fiskerne vil ikke lade ham sejle, og lastdragerne vil ikke lade ham køre med, og han har ikke så mange penge, at han kan købe et bette æsel. Men så møder han en gammel tæppehandler, som låner ham et gammelt, rødt tæppe - og det er et flyvende tæppe. Og så kommer Hodja ud i verden.
Der kan gøres lidt eller meget ud af dekoration og kostumer, og bogsæt er vedlagt dekorationsskitser, der viser, hvordan det hele kan spilles uden fortæppe og uden sceneskift. Også hvordan man kan få Hodja til at flyve!
Det er en forestilling, der er velegnet til en skoleklasse, fordi alle kan klare et eller andet, og her er der brug for det hele. Både for skuespillere, for udtryksfulde statister, for gode kostume- og dekorationsfolk, og hvis I har mulighed for at arbejde med teknik af rimelig standard, så også for dygtige lys- og filmfolk, men det sidste er ikke afgørende for forestillingen.

Hodja fra Pjort
Alder : 10-12
Medvirkende : 15 - 25
Varighed : 75 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 1
Antal bøger : 30

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 600 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk