Fix & færdig

debat-stykke af Jørgen Hartung Nielsen.

Mariann og hendes familie skal flytte til en ny by, da hendes far får en stor stilling dér. Mariann bliver meget ked af det, da hun skal opgive sine venner; men naturligvis må hun flytte med familien. ”Du får nye kammerater i den nye skole”, siger moderen til hende. Og dét gør Mariann. Men en type kammerater, som forældrene helst havde undværet. Mariann forelsker sig i klassekammeraten Uffe, og han bringer hende med ind i et miljø med stofmisbrug. I begyndelsen er Mariann afvisende over for stofferne, men det varer ikke længe, før hun selv sidder i problemerne. Ingen i hendes nærmeste omgangskreds formår at få hende til at holde op – og naturligvis går det galt. Rigtig galt. Stykket er blandt andet bygget op omkring Marianns dagbogsnotater – og i små tilbageblik følger man Marianns nedtur.
Et alvorligt stykke om et alvorligt emne. Men der gives dog plads til humoren – uden at det virker konstrueret og påklistret.
Stykket vil egne sig fortrinligt til klasser, som har arbejdet eller skal til at arbejde med stofproblematikken, og det er et vægtigt indlæg i debatten om fri hash, alkohol og unge o.lign.

Lyt til musikken Lyt til musikken

Fix & færdig
Alder : 13-15
Medvirkende : 14 - 20
Varighed : 60 min.
Musik : Musical
Antal bøger : 15
Noder : Ja

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 500 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Musical
CD
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk