Hellig 3 kongers aften

- tag 4 for en tier
Musical af Anne Brodin og Lars Thelonius. Komponist:Rasmus Krogsgaard.

Et skib strander på Illyriens kyst. (En glimrende mulighed for at få de fleste af skuespillerne ned med nakken, når de skal ligge under et tæppe og være bølger).
Tvillingerne Viola og Sebastian skylles op forskellige steder på øen og tror begge to, at den anden er druknet.
Viola forklæder sig som mand og kalder sig Cesario og bliver ansat ved fyrstens hof. Han synes, at hun er en kvik og charmerende ung mand. Fyrsten hedder Orsino, og han bruger al sin tid på at være forelsket i grevinde Olivia. Men hun vil ikke giftes, for hun bruger meget tid på at sørge over sin brors død. Orsino sender Cesario/Viola for at fri til Olivia, og det er ret træls, for Cesario/Viola er blevet forelsket i Orsino. Olivia forelsket sig i stedet i Cesario/Viola og gør alt for at få fat i ham/hende. Men Tobias Hikke, Olivias fordrukne onkel, prøver at få sin ven Andreas Blegnæb til at fri til Olivia, så han selv kan blive boende i huset og få tømt vinkælderen helt.
Det er jo noget rod, men det bliver værre endnu, da narren og kammerpigen narrer den indbildske butler Malviolio til at tro, at Olivia er hemmeligt forelsket i ham. Og da Cesario/Violas tvillingebror Sebastian dukker op, bliver forvirringen totalt, fordi Cesario/Viola nu tilsyneladende kan være to steder på én gang...
Ja, de kunne skrive skuespil dengang!
Anne Brodin og Lars Thelonius har bearbejdet den klassiske komedie om kærlighedens væsen og uvæsen, så ikke engang Shakespeares mor ville kunne kende den igen. Derfor medvirker også en land- og vandbetjent, en havfrue, en pølsemand, en psykolog og en danselærer, der underviser i brudevals for begyndere.
Rasmus Krogsgaard har skrevet musikken, og den swinger!

Hellig 3 kongers aften
- tag 4 for en tier
Alder : 13-15 / 16+
Medvirkende : 15 - 20
Varighed : 75 min.
Musik : Musical
Dekorationer : 1
Antal bøger : 20
Noder : Ja

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 660 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Musical
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk