Søn af en sultan

Musical af Jens E. Hansen. Komponist:Jacob Kragh.

Vi er i den del af verden - og tiden - hvor 1001 Nats Eventyr udspiller sig.
Sultanens rige er stort og rigt. Alle har det godt, og folket er ikke sene til at tiljuble sultanen og hans elskede børn.
Storvesiren vil gerne til magten, og han har lagt en modbydelig plan for at skaffe sultanens børn af vejen - med det langsigtede mål, at hans egen søn kan blive udråbt til sultanens efterfølger.
Storvesiren bliver spået ikke at stræbe “gennem blod” - og vælger derfor at placere sultanens børn i alle 4 verdenshjørner. Hvert sted er der passende væsner eller folk, der sørger for, at børnene aldrig vender tilbage.
Efter 8 års fangenskab lykkes det sultanens ældste søn, Ishtar, at flygte fra sit fangenskab. Han ved, at han skal lede efter sine søskende i de andre verdenshjørner og begiver sig på rejse. I mellemtiden er sultanen sunket sammen i sorg over sine børn - og storvesiren leder i realiteten landet, og det betyder dårlige tider for folket.
Tingene ender naturligvis, som den slags skal, men ikke før vi har været igennem et spektakulært eventyr med meget overraskende og velgennemtænkte verdener og figurer.
Dette er en større udgave egnet til ældre elever eller amatørteatret.

Lyt til musikken Lyt til musikken

Søn af en sultan
Alder : 13-15 / 16+
Medvirkende : 25
Akter : 4
Varighed : 100 min.
Musik : Musical
Dekorationer : 2
Antal bøger : 25
Bipersoner : Ja
Noder : Ja

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 800 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Musical
CD
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk